Med SomeBody blir kosthold enkelt og morsomt

Med SomeBody blir kosthold enkelt og morsomt

SomeBody ønsker å avlive myten om at kosthold er vanskelig. Kosthold er egentlig enkelt, du trenger bare litt kunnskap. Med SomeBody kan du bytte ut dietter og dårlig samvittighet med kunnskap og matglede! 

Bestem selv

SomeBody er et kostholdsprogram som lærer deg om næringsinnholdet i matvarene, slik at du blir i stand til å gjøre egne, kloke valg. Ved å sammenligne eller rangere matvarer ser du lett hva som er lurest å velge. Ved hjelp av en måltidskalkulator kan du registrere hva du spiser for å se hvor mye du får i deg i forhold til hva som anbefales.

Ta bevisste valg

Hos SomeBody er det ingen pekefinger og ingen som forteller deg hva du må spise. Vi er opptatt av at alle skal spise mat de liker, samtidig som vi ønsker at de valgene du gjør, skal være bevisst. Når du vet at det er like mange kalorier i en sjokolademuffins som i en hel lunsj, er du i alle fall klar over hva du gjør når du gaper over en. Kanskje velger du å droppe den - eller dele den med noen. 

Sjekk og sammenlign

Ved hjelp av kalkulator, rangeringsfunksjon, funksjon for å sammenligne matvarer og sjekke næringsinnhold, kommer aha-opplevelser som gjør det mye enklere å velge. Den unike matvarebasen oppdateres kontinuerlig med merkevarer.

Sukkerkalkulator

SomeBody har egne sider om barn og kosthold, rettet mot småbarnsforeldre, barnehager og andre som jobber med barn. Barna er avhengig av at de voksne gir dem gode vaner fra de er små. Barnesidene har en unik sukkerkalkulator som viser hvor mye sukker barnet får i seg. Her er det duket for en rekke aha-opplevelser!

Personlig oppfølging

Du kan når som helst under prosessen sende oss en epost dersom du lurer på noe. Kompetente autoriserte kliniske ernæringsfysiologer vil kunne svare på dine spørsmål. I løpet av din første medlemsperiode vil du også motta et 6 dagers-brevkurs helt gratis for å «komme i gang» med din nye livsstil.


Mat er nytelse - ikke et nødvendig onde! Begrens derfor mengdene, ikke kostholdet!