Kickstart din nye livsstil med SomeBody!

Kickstart din nye livsstil med SomeBody!

Har du bestemt deg for gjøre noe med kostholdet ditt, men er usikker på hvor du skal starte? SomeBody er kostdagboken helt uten pekefinger, som gir deg kunnskap, aha-opplevelser og inspirasjon til å komme i gang.

Vårt råd er å ikke tenke for mye på detaljene, men se det store bildet. Plukk ut din største uvane og putt inn ETT nytt fokus, nemlig grønnsaker til hvert måltid og tomater som snacks.

Både kropp, hud og humør vil gløde
Gjennom de 13 årene SomeBody har eksistert, er det ETT kostholdsråd som virkelig skiller seg ut: Spis mer grønnsaker! Gir du mer plass til grønnsaker, vil du automatisk få i deg færre kcal (energi) og mer næringsstoffer, noe både kropp, hud, immunforsvar og humør vil nyte godt av.

Grønnsaker forsvarer det meste
Så hvorfor gjøre kosthold så komplisert når du egentlig bare trenger å tenke på en ting: Mer grønnsaker! Grønnsaker forsvarer både pølse og pannekaker til middag. Har du ikke smakt pølse i brød med hjemmelaget guacamole og tomatsalsa har du virkelig noe å glede deg til. Og med blomkålsuppe til grove pannekaker kan du også hake av for en fullverdig middag.

Verktøyet du trenger
Ønsker du mer inspirasjon og kontroll over hva du spiser, er et medlemskap i SomeBody akkurat det verktøyet du trenger for å komme i gang med din reise mot en sunnere utgave av deg selv!

Prøv et medlemskap og se om SomeBody er noe for deg.
Du har 14 dager pengene tilbake garanti!