Kosthold uten dårlig samvittighet

Kosthold uten dårlig samvittighet

Kosthold handler ikke bare om vekt. Mat skal være glede og nytelse. Fritt for angst og dårlig samvittighet.

Kroppen skal få den næringen den trenger og vi trenger mat for å få energi, men hodet må også få kose seg. Trives du ikke med kostholdet ditt, har du tapt.

Jeg blir lei meg når jeg hører folk få dårlig samvittighet for å ta en sjokoladebit, eller tror at de ikke kan spise dessert sammen med resten av familien. Klart du kan! Det handler om mengder. Og å lage de rette dessertene! Spiser du frukt og bær til dessert, kan du spise dessert hver dag.

Vi hører mye om hva som er sunt og usunt, hva vi for en hver pris må unngå og droppe. Det er mye negativitet rundt kosthold. Eksperter er uenige, i tillegg til at vi har en rekke selvutnevnte eksperter som er alt for ekstreme. Som fokuserer på et lite område innen kosthold og glemmer helheten. Dette skaper angst og dårlig samvittighet hos folk.

Mitt ønske med SomeBody er at du selv skal kunne kartlegge ditt eget kosthold og bli kjent med hva maten egentlig inneholder, slik at du selv kan sette sammen et kosthold som passer for deg.

Samtidig vil vi gjerne oppmuntre til at vi bruker mer tid på matlaging, slik at vi vet hva vi spiser. Derfor legger vi ut ferdig næringsberegnede oppskriftstips, som garantert kroppen din blir glad for. Og når kroppen blir glad, blir du også glad!

Skap ditt eget kosthold med SomeBody!
Det er ikke bare godt å vite hva du spiser-  det er gøy også!