Av Anita Marie Myrvang
Ernæringsrådgivere, vektklubber, bøker, bloggere, og ivrige kursholdere. Antallet tjenester og informasjon om dietter øker rundt oss. Dette fører til at kunnskap om kosthold blir mer tilgjengelig, samtidig som det stilles høyere krav til selvdisiplin.
Intensjonen er at vi skal bli friskere, bivirkningen er dårlig samvittighet.
De aller fleste av dagens populærdietter har én ting til felles - de bidrar til at listen over nei-mat blir stadig lengre. Hva ligger så igjen på din tallerken?
Forandringer i kostholdet kan være positive og gunstige, med flere grønnsaker og hjemmelaget mat. Men det kan ofte være hensiktsmessig å ta et skritt tilbake og spørre seg selv hva som ligger bak disse forandringene. Er det matglede og forventning, eller er det frykt?
SomeBody har et ønske om at du skal kunne ta selvstendige valg basert på både kunnskap og nytelse. Et medlemskap vil derfor gi deg verktøyet du trenger for å oppdage at kosthold kanskje er enklere enn du tror.
Ikke la kosthold ta større plass i livet ditt enn det fortjener.