Et helt unikt kostholdsverktøy!

Et helt unikt kostholdsverktøy!

Når ernæringsstudent og personlig trener Kristin Olufsen skulle finne et program for kostregistrering til sin jobb i treningskjeden Evo, lette hun lenge på nettet før hun endelig fant SomeBody.

- Jeg prøvde mange andre sider, men var bare sånn passe fornøyd. Da jeg fant SomeBody, var dette noe helt annet, sier Kristin og forklarer at hun skjønte fort at dette var et program hun hadde lyst til å bruke.

Det er mange årsaker til at Kristin foretrekker SomeBody, men spesielt trekker hun fram den store matvarebasen som oppdateres med alle merkevarer som dukker opp i norske butikker, og hun forteller at man i andre programmer ofte må ta til takke med å velge en matvare som bare ligner.

- Selve registreringen i programmet går mye lettere enn i alle andre programmer jeg har prøvd. Det er veldig enkelt å finne akkurat den matvaren du er ute etter. Dette er helt unikt per i dag!

Kristin bruker SomeBody både i sin jobb som personlig trener og som privatperson. Det er nyttig for henne å følge med på og balansere sitt eget kosthold, men også å vise sine egne kunder deres kosthold i SomeBody.

- Dette gjør at de lett ser sine styrker og utfordringer, og mange blir også motivert til å bruke SomeBody regelmessig på egenhånd, sier hun.

Vi er stolte av å kunne tilby det vi ubeskjedent mener er Norges aller beste kostholdsverktøy for både privatpersoner og fagpersoner!