Derfor passer SomeBody for deg!

Derfor passer SomeBody for deg!

Lurer du på om SomeBody kan være noe for deg? Kort fortalt er svaret ja, nesten uansett hvem du er. SomeBody er ikke bare for deg som trenger hjelp og motivasjon til å gå ned i vekt, men også for deg som ønsker å:

Ha et bevisst kosthold
Det er vanskelig å gjette seg fram til innholdet i maten. I SomeBody finner du en matvarebase med mer enn 14 000 mat- og drikkevarer. Ved å registrere hva du spiser en periode vil du bli en mer bevisst forbruker!

Få et mindre anstrengt forhold til kosthold
Å føre kostdagbok og bli matbevisst trenger på ingen måte å være det samme som å være rigid – tvert imot. Det gir deg en oversikt som lar deg slappe av med både nye og gamle valg, og etter kort tid skal du se at de gode valgene går på autopilot.

"Lykke er å se at det er faktisk er plass til noen sjokoladebiter i kostholdet"

Få kunnskap for hele familien
For at det skal være lettere å vite om barna dine får for mye sukker, har SomeBody en sukkerkalkulator som du kan bruke for å holde inntaket innenfor anbefalte mengder. Du kan også rangere matvarer, planlegge og få ferdig beregnet den neste middagen og få gode oppskriftstips fra andre brukere.

Øke vekt eller muskelmasse
Det er mye fokus på vekttap, og de som ønsker å gå opp i vekt havner ofte i skyggen. Både personlige trenere og mannen i gata bruker SomeBody som et effektivt verktøy for å klare å spise nok av den riktige maten.

Få bedre rutiner
De fleste valgene våre går på autopilot og av gammel vane. Når du fører ned måltidene dine i SomeBody vil du se hvilke matvarer det er greit å spise mer av og hvilke du bør spise mindre av. Det gjør det lettere å hoppe over sjokolademuffinsen som frister på tilbud når du vet at den inneholder 450 kcal, altså en fjerdedel av dagsbehovet til en gjennomsnitts person. 

"Begrens mengdene, ikke kostholdet" 

Bli bedre kjent med ditt eget kosthold
Å få grafer og statistikk om ditt eget kosthold er ikke bare nyttig, det er også gøy! Du får full kontroll og et "røntgenbilde" av ditt totale kosthold den siste dagen, måneden eller halvåret.

"Når kroppen blir glad, blir du også glad"

Prøv et medlemskap du også og se hva SomeBody kan gjøre for deg!

Du har 14 dager full angrerett om du ikke skulle være fornøyd.