Derfor passer SomeBody for deg!

Derfor passer SomeBody for deg!

Lurer du på om SomeBody kan være noe for deg? Kort fortalt er svaret ja, nesten uansett hvem du er. SomeBody er ikke bare for deg som trenger hjelp og motivasjon til å gå ned i vekt, men også for deg som ønsker å:

Vite hva maten din inneholder
Det er vanskelig å gjette seg fram til innholdet i maten, og derfor har vi laget sannsynligvis Norges største matvarebase som vil gjøre deg til en mer bevisst forbruker!

Få et mindre anstrengt forhold til kosthold
Å føre kostdagbok og bli matbevisst trenger på ingen måte å være det samme som å være rigid – tvert imot. Det gir deg en oversikt som lar deg slappe av med både nye og gamle valg, og etter kort tid skal du se at de gode valgene går på autopilot.

Få kunnskap for hele familien
For at det skal være lettere å vite om barna dine får for mye sukker, har SomeBody en sukkerkalkulator som du kan bruke for å holde inntaket innenfor anbefalte mengder. Du kan også rangere matvarer, planlegge og få ferdig beregnet den neste middagen og få gode oppskriftstips fra andre brukere.

Øke vekt eller muskelmasse
Det er mye fokus på vekttap, og de som ønsker å gå opp i vekt havner ofte i skyggen. Både personlige trenere og mannen i gata bruker SomeBody som et effektivt verktøy for å klare å spise nok av den riktige maten.

Få bedre rutiner
En kostdagbok kan føres på forhånd, underveis eller i slutten av dagen. Uansett vil du oppleve at gode matrutiner vil komme snikende i hverdagen din når du helt enkelt fører ned måltidene dine i SomeBody.

Bli bedre kjent med ditt eget kosthold
Å få grafer og statistikk om ditt eget kosthold er ikke bare nyttig, det er også gøy! Du får full kontroll og et røntgenbilde av ditt totale kosthold den siste dagen, måneden eller halvåret.