Bestem selv med SomeBody

Bestem selv med SomeBody

Forestill deg en hverdag hvor noen du ikke kjenner særlig godt skal bestemme hva du skal ha på deg, hvilken musikk du skal høre på og hvilke møbler og farger du skal ha i hjemmet ditt. Ikke så fristende, kanskje?

Likevel er det slik at når vi ønsker en livsstilsendring, har vi lett for å ty til medienes sprikende råd og kostholdsplaner som altfor ofte er laget med en tanke om at «one size fits all». Midt oppi dette må vi derfor ikke glemme noe svært viktig; kostveiledere er eksperter på ernæring, mens du er eksperten på deg selv.

Ta imot den støtten og inspirasjonen du kan få, og lytt til gode råd fra helsevesenet, men glem ikke at til syvende og sist er det du som kjenner best dine styrker og svakheter, og ikke minst hvilken mat du trives best med.

Dropp kostplaner som gir deg dårlig samvittighet – lag heller din egen med SomeBody!

Å føre kostdagbok er en super måte å bli bevisst på. Du ser svart på hvitt hva maten inneholder og hvilke mengder som passer inn i ditt kosthold. SomeBody er et enkelt verktøy som lar deg bli bedre kjent med dine vaner og eventuelle fallgruver, slik at du kan gjøre de små justeringene som skal til for at kostholdet ditt blir bra nok. 

Ikke vær for streng med deg selv: Godt nok er bra nok!

Kosthold er personlig og med SomeBody kan du bestemme over ditt eget kosthold!