Avtalevilkår

SomeBody er en kostholds-undervisningstjeneste for personer over 18 år.
Når du får tilgang til SomeBodys web-sider, gir du samtidig ditt samtykke til følgende betingelser:

Medlemskapet i SomeBody løper til oppsigelse. Se punkt 9 i avtalevilkårene.

 1. Innholdet i SomeBodys web-sider er opphavsrettslig vernet. Reproduksjon, videresending, distribusjon og/eller lagring av deler av eller hele innholdet, på en hvilken som helst måte, uten forutgående skriftlig godkjennelse fra SomeBody, er forbudt.
  Disse sidene og deres innhold kan kun anvendes til privat, ikke-kommersiell bruk.
 2. Web-sidene og innholdet på sidene publiseres som en tjeneste rettet mot deg. Innholdet på SomeBodys web-sider er gitt på en "som den er"- og "slik den foreligger"-basis. SomeBody garanterer ikke at Web-sidene vil være uavbrutte eller feilfrie. SomeBody forbeholder seg retten til å endre sider eller kalle tilbake tilgang til disse på et hvilket som helst tidspunkt.
 3. For å lette tilgjengeligheten kan SomeBody komme til å publisere koblinger til sider på Internett som eies av, eller er betjent av en tredjepart. Dersom du bruker disse koblingene, må du lese og godta de respektive sidenes regler.
 4. SomeBody går ikke gjennom, og gransker heller ikke innholdet i meldinger fra brukere på denne siden, og er ikke ansvarlig for innholdet i disse. SomeBody kan når som helst, og etter sitt eget forgodtbefinnende, slette ethvert innhold i meldinger fra brukere.
 5. Hvis du sender materiell til en av våre servere går du god for at materiellet ikke inneholder noe ulovlig, eller på annen måte upassende for publikasjon, og at SomeBody kan publisere materiellet kostnadsfritt, uten rettslig ansvar, og holdes skadesløse overfor tredjepart.
 6. SomeBody behandler alle opplysninger konfidensielt. 
 7. SomeBody lagrer informasjonen så lenge medlemsskapet varer. SomeBody vil ikke selge eller på annen måte viderebringe informasjonen.
 8. E-post-adressen vil bli brukt til bekreftelse av medlemsskap, som brukernavn og til nyhetsbrev. Du kan reservere deg mot nyhetsbrev.
 9. Medlemsskapet betales med VISA eller Mastercard, via Netaxept (Nets). Medlemsbeløpet trekkes deretter automatisk fra din konto til oppsigelse. Etter eventuell bindingstid løper også medlemskapet videre til oppsigelse.

  For å si opp ditt medlemskap etter bindingstiden, går du til "mitt medlemskap" nederst på "min side". Der finner du link for å avslutte medlemskapet. Ved å klikke og bekrefte denne linken, har du sagt opp. Du vil ha adgang til tjenesten ut perioden du har betalt for, før ditt medlemskap sperres. Du kan aktivere medlemskapet på et senere tidspunkt ved å logge på og aktivere ny betaling. Det er ikke anledning til å si opp medlemskapet per mail eller telefon. Oppsigelseslink må benyttes.

  På min side -> "mitt medlemskap" har du til enhver tid oversikt over dine månedlige transaksjoner.
 10. Ved manglende dekning på konto når månedstrekk skal skje, vil systemet prøve å trekke neste dag til trekket går gjennom. Dersom betaling ikke kan gjennomføres, blir brukerkontoen sperret. Ved å betale månedsbeløpet manuelt kan du åpne medlemskapet igjen. Betalingsinfo dukker opp når du forsøker å logge på med ditt brukernavn og passord. Ved manuell betaling av månedsbeløp, løper også medlemskapet videre til oppsigelse.
 11. Kjøpsloven og angrefristloven gjelder. Du har 14 dagers full angrefrist på kjøpet. Angreskjema finner du på min side -> "mitt medlemskap". Angreskjema er tilgjengelig i 14 dager etter kjøp.
 12. SomeBody tar forbehold om at tekniske feil kan oppstå, som at serveren er nede i kortere perioder uten at det gir krav til refusjon av medlemsavgift.
 13. For å kunne benytte tjenesten kreves en PC/mac med Internettforbindelse og en relativt ny nettleser. Mozilla Firefox og Google Chrome er de mest stabile nettleserne for denne tjenesten.