Kvittet seg med 9 kilo og beholdt matgleden!

Kvittet seg med 9 kilo og beholdt matgleden!

Helge André Bråten (28) fra Sarpsborg har alltid vært opptatt av en balansert livsstil, men merket hvordan kroppen hans forandret seg når han for noen år siden sluttet å spille fotball.

Vekten og problemene økte, og løsningen hans ble SomeBody.

- Kosthold og fysisk aktivitet har for meg aldri handlet om å spise minst mulig og trene mest, men å spise riktig og finne den aktiviteten som passer meg best, sier Helge André.

Med kostholdsveilederen SomeBody har han klart å opprettholde denne tankegangen og samtidig gå ned i vekt, og Helge André kunne lære mer om seg selv og sitt eget kosthold fra dag til dag. Han ønsket ikke en kjapp diettløsning som ville stjele den gleden god mat kan gi.

- Min erfaring er at kostdagbøker som SomeBody er et godt sted å starte, da det gjør deg oppmerksom på hva du spiser. En sunn livsstil handler ikke om å kutte ut mat, men å variere og leke seg med mat, forklarer han.

Helge André mener at god mat skal få deg til å føle deg vel, og at det handler om å gjøre maten fargerik, kjenne på den gode følelsen og se hvordan man merker dette bade fysisk og psykisk.

- Det handler mer om hva du kan spise enn hva du ikke skal ha i deg.

Vi i SomeBody er hjertens enige med Helge André, og ønsker deg velkommen til å senke skuldrene sammen med oss, og gjøre nye oppdagelser om ditt eget kosthold.