Kalorimessig kjempeforskjell på godsakene:

Kalorimessig kjempeforskjell på godsakene:
Dette er virkelig godt å vite 
når du har fortjent noe godt

Når en muffins inneholder over 500 kcal, betyr det at fire stykker, er like mye som en kvinne greier å forbrenne i løpet av et helt døgn. Da blir det liten plass til mat, hvis du ikke ønsker å gå opp i vekt.

Nå spiser du selvsagt ikke fire muffins i løpet av en dag, men husk at slike godsaker ofte kommer i tillegg til det du spiser for å bli mett. Det er lett å ta en kake etter lunsj, på vei hjem fra jobben, til kaffen etter middagen. Derfor er det viktig å finne godsaker som ikke belaster energibalansen for mye: kalorier inn og kalorier forbrent.

En koksbolle inneholder bare 1/3 av muffinsens kalorier. Hvis du foretrekker en sjokoladeplate, innholder en bitteliten, 24 grams Firkøver 136 kcal. Omtrent som en kokosbolle. Hvis du faller for en 200 grams Firkøver, inneholder den 1 130 kcal. Du har selvsagt ikke tenkt å spise hele på èn gang, men den ligger jo der...

Ved å bruke SomeBody-funksjonene, kan du sjekke næringsinnholdet, rangere alle matvarer her i landet og sammenligne to matvarer for å se hva det betyr å bytte. Her finner du godsakene som gir deg den søte opplevelsen uten å plage kroppen din for mye.

Velkommen som medlem !

Camilla

PS: Nå er SomeBody tilpasset mobil og lesebrett slik at det er enda enklere å bruke på farten eller i sofaen!