Bli med i vår vervekampanje!

Bli med i vår vervekampanje!

Solen skinner og blomstrene spirer. Våren er her - og det føles godt!

Etter våren kommer sommeren og det får sikkert mange av dere inn på tanker om "Sommerkroppen". Vi i SomeBody ønsker at du skal droppe drastiske kurer og stress framover, og heller nyte den vakre årstiden og den maten du liker best. For du trenger faktisk ikke kurer for å oppnå resultater, det du trenger er kunnskap - og det får du med SomeBody. Du blir bevisst på ditt eget kosthold, og du lærer om hva maten inneholder og om hvilke mengder av de enkelte matvarene som passer inn i ditt kosthold. På den måten kan du spise den maten du liker best og føle deg vel med deg selv, gjennom hele året. Med SomeBody blir kosthold både enkelt og gøy!

SomeBody kjører derfor i gang en vervekampanje med varighet ut mars, hvor du har mulighet til å få 1 måned gratis medlemskap for hver venn du verver!

Å verve en venn er enkelt. Du får vennen din til å melde seg inn i SomeBody og deretter sender du en mail til nina@somebody.no hvor du forteller navnet på vennen(e) du har vervet - så forlenger vi medlemskapet ditt kostnadsfritt. 

Med ønske om en herlig vår - fylt av kunnskap og matglede!